Vrijwilliger gezocht voor PR/Communicatie

Ken of ben jij de helpende kracht die onze vereniging op gebied van PR/Communicatie/Media zo hard nodig heeft? Vind jij het leuk om steeds op zoek te gaan naar nieuwe manieren hoe je een vereniging kunt promoten, activiteiten te bedenken voor het werven van leden, of simpelweg samen met een gezellig team van andere vrijwilligers onze vereniging bekender wilt maken?

Meld je dan nu aan en voeg je bij ons team van enthousiaste vrijwilligers!

De vereniging:

Sinds 1924 is Uno-Animo al een sportvereniging binnen Mierlo waarin samen, gemoedelijk, én in een gezellige sfeer gesport kan worden. Uno-Animo is van oudsher een gymvereniging, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging voor iedereen, jong en oud. Vanaf het moment dat je (kind) kan lopen kun je al meedoen met Ouder-Kind-Gym. En naast het traditionele turnen en acrobatische gymnastiek, is het bij ons ook mogelijk te zaalvoetballen of mee te doen aan verschillende sport- en spellessen voor allerlei leeftijden, zoals bijvoorbeeld de Sportcarousel of de Sportfit groep.

Kosten/baten:

Als vrijwilliger zal dit je naar schatting 4-6 uurtjes per maand kosten, afhankelijk van je eigen inzet en enthousiasme. Je komt in een gezellig team van vrijwilligers, met jaarlijks een leuke vrijwilligersavond, jaarvergadering met hapje/drankje, bedankje/presentje aan het einde van het jaar, extra activiteiten en de kans om die te organiseren, en nog veel meer.

Heb je interesse of nog vragen? Stuur vrijblijvend een mailtje naar voorzitter@uno-animo.nl of secretariaat@uno-animo.nl!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.