Op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jouw kind? Misschien is acro-gym wel iets voor hem of haar! In de recreatie acro-groep kunnen kinderen spelenderwijs kennismaken met deze leuke en spectaculaire sport.

Bij acro-gym draait alles om samenwerken. Je maakt samen figuren en bewegingen op muziek, waarbij de ene persoon de ander optilt en ondersteunt. Het is een mooie combinatie van lenigheid, kracht en elegantie, en bovendien heel uitdagend en spannend om te doen.

In de recreatie acro-groep leren kinderen de basisbeginselen van acro-gym op een speelse en creatieve manier. Ze krijgen bijvoorbeeld les in het maken van Pyramides, het doen van handstanden en radslagen, en het uitvoeren van choreografieën. Dit alles gebeurt op een veilige en verantwoorde manier, onder begeleiding van ervaren trainers.

Het leuke aan acro-gym is dat het voor iedereen geschikt is, ongeacht leeftijd, lengte of gewicht. Het is een sport die je op je eigen niveau kunt beoefenen, en die je bovendien stimuleert om je grenzen te verleggen.

Wil jouw kind ook kennis maken met acro-gym? Kom dan eens langs bij de recreatie acro-groep en ontdek de veelzijdige wereld van acrobatiek en gymnastiek! Aanmelden is niet nodig, loop gerust eens binnen in sporthal de Weijer in Mierlo.

Zie het lesrooster voor trainingstijden.