Gezocht: leiding sportfit groep Gymvereniging Uno-Animo Mierlo

We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger (m/v) die wekelijks een sportles wil verzorgen voor onze senioren lessen.

De vereniging:

Sinds 1924 is Uno-Animo al een sportvereniging binnen Mierlo waarin samen, gemoedelijk, én in een gezellige sfeer gesport kan worden. Uno-Animo is van oudsher een gymvereniging, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging voor iedereen, jong en oud. Vanaf het moment dat je (kind) kan lopen kun je al meedoen met Ouder-Kind Gym. En naast het traditionele turnen en acrobatische gymnastiek, is het bij ons ook mogelijk te zaalvoetballen of mee te doen aan verschillende sport- en spellessen voor allerlei leeftijden, zoals bijvoorbeeld de Sportcarousel of de Sportfit groep.

Inhoud lessen (Dames Sportfit):

In de les voor onze fitgroep beweegt iedereen op zijn of haar eigen niveau. Het belangrijkste doel is om op een ontspannen manier met zowel lichaam als geest in beweging te zijn. Er wordt gestart met een warming-up van 15 min. Daarna 30 min. grondoefeningen gevolgd door 15 min. spel. We werken aan conditie, spierkracht, lenigheid en coördinatie. Naast sport staat sociale interactie ook centraal. Het is een gezellige en hechte groep welke naast sporten ook extra activiteiten organiseren, zoals een seizoensafsluiting, een sinterklaas activiteit of een barbecue. 

Overige info:

Lestijd: elke woensdag van 19:30-20:30 uur (1 uur).
Locatie: Sporthal de Weijer in Mierlo
Groep grootte: ~20 personen (voornamelijk dames)
Groep samenstelling: senioren, vanaf ongeveer 40+
Aantal lessen: mogelijkheid tot uitbreiding meerdere lessen binnen Uno-Animo

Ben jij/heb jij/wil jij …

  • affiniteit met het geven van sportlessen
  • beschikbaar op woensdagavond
  • bereid eventueel bijgeschoold te worden
  • enthousiast en gemotiveerd
  • onderdeel uitmaken van een sociale hechte groep (zowel de les als hele vereniging)

Kom dan ons team van leiding versterken en laat ons iets weten via secretariaat@uno-animo.nl!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.