Activiteiten

Voor jullie, de leden zijn de leiding, bestuur en andere vrijwilligers actief om leuke activiteiten te organiseren naast de lessen. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste activiteiten die in een jaar worden georganiseerd.

Sinterklaas

Sinterklaas brengt samen met zijn pieten elk jaar een bezoekje aan onze jongste leden. Hopelijk is er voor iedereen een cadeautje. De volwassen leden drinken samen met hun leiding en met het bestuur koffie met lekkernijen van de Sint.

Kamp

Voor de oudere kinderen is er elke twee jaar een kamp. Op een kamplocatie worden leuke spellen georganiseerd, samen gegeten en wordt overnacht.

Carnaval

De jongere leden vieren op woensdagmiddag voor carnaval dit vrolijke feest met elkaar en met de leiding.

Clubkampioenschappen

Eens per twee jaar organiseren we met alle lesgroepen op een zondag kampioenschappen voor de hele club. Spannend voor de leden en mooi om te zien voor ouders, familie en vrienden.

Oud papier

Om extra geld te verdienen haalt een groep vrijwilligers twee of drie keer per jaar oud papier op. Ben je 18 jaar of ouder en wil je meehelpen, meld je dan aan bij voorzitter@uno-animo.nl.

Seizoensafsluiting

In de laatste week voordat de zomervakantie begint, krijgen de jeugdleden tijdens de les een heerlijk ijsje en gaan de volwassen leden op het terras koffiedrinken met hun leiding en het bestuur.