Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste activiteiten die in een jaar worden georganiseerd.

Sinterklaas

Zijn pieten brengen elk jaar een bezoekje aan onze jongste leden. Hopelijk is er voor iedereen wat lekkers. De volwassenleden drinken samen met hun leiding een kop koffie met lekkernijen van de Sint.

Kamp

Voor de jeugdleden vanaf 8 jaar is er in principe om het jaar een kampweekend. Tijdens een kamp worden leuke spellen georganiseerd in bijvoorbeeld een bos of een veld en ook een dropping mag niet vergeten worden.

Carnaval

Alle leden mogen in de week vóór carnaval verkleed naar de les komen. Voornamelijk bij de jeugdgroepen wordt hier in de lessen uitgebreid aandacht aan besteedt. Er wordt gedanst, gespeeld en er worden polonaises gelopen.

Clubkampioenschappen

Eens per twee jaar organiseren voor alle leden de clubkampioenschappen. Spannend voor de leden en mooi om te zien voor ouders, familie en vrienden.

Seizoensafsluiting

In de een na laatste week voordat de zomervakantie begint, krijgen de jeugdleden tijdens de les een heerlijk ijsje en gaan de volwassenleden op koffie drinken met hun leiding. Sommige groepen spreken zelf nog iets leuks af om te doen tijdens de deze les.

Vrijwilligersdag

Elk jaar is er een vrijwilligersdag of -avond om al onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Om de beurt bereiden verschillende vrijwilligers iets leuks voor. Wat we gaan doen is altijd weer een verrassing!

Ledendag

Ieder jaar organiseert Uno Animo een ledendag voor al haar leden. Ook onze ereleden worden hiervoor uitgenodigd. Op deze dag is er voor alle groepen en leeftijden iets leuks te doen.

Vriendjes- en vriendinnetjesweek

Twee keer per jaar heeft Uno Animo een vriendjes- en vriendinnetjesweek. In deze week mogen alle leden een vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje of andere bekende meenemen om samen te sporten.