Bij gymnastiekvereniging Uno Animo draait het om het beste uit jezelf en je team halen. De wedstrijd acro-groep is daar een mooi voorbeeld van. Samen trainen, elkaar helpen en supporten, en bovenal plezier hebben in wat je doet. Dat is waar het allemaal om draait.

Bij Uno Animo streven we er altijd naar om het beste uit onszelf te halen. Dit geldt voor individuele sporters, maar ook zeker voor onze acro-groepen. Het begint allemaal met keihard trainen en blijven werken aan je techniek en kracht. Maar daar stopt het niet. Want naast fysieke vaardigheden is het ook belangrijk om mentaal sterk te zijn. Om door te zetten en niet op te geven als het even tegenzit. En om elkaar te steunen en te motiveren op momenten dat het nodig is. Samen kom je verder dan alleen.

En met succes: inmiddels zijn er acroteams bij Uno Animo die op het hoogste landelijke niveau meedoen. Een mooie prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn. Maar het gaat niet alleen om winnen. Het gaat vooral om het plezier dat we beleven aan onze sport en aan het samenwerken met anderen. En dat merk je ook in de sfeer binnen de groep. Het is er altijd gezellig en er heerst een gevoel van saamhorigheid en kameraadschap.

Dus als je op zoek bent naar een sport waarbij je het beste uit jezelf én elkaar kunt halen, dan is acro-gymnastiek bij Uno Animo een aanrader. Met de juiste instelling en inzet kun je hier veel bereiken. Samen gaan we voor goud!

De lestijden van deze groep te vinden in ons lesrooster. We adviseren om eerst een kijkje te nemen bij recreatie acro-gym als je nog niet eerder deze sport hebt beoefend, daar kun je de eerste basisbeginselen van acro-gym leren.