Uno Animo gaat het 100-jarig bestaan tegemoet met een nieuw logo

Op zaterdag 16 september was de jaarlijkse ledendag van Uno Animo. In aanloop naar het 100-jarig jubileum in 2024 was het tijd voor een nieuw logo. Tijdens de diverse activiteiten voor jong en oud tijdens de ledendag heeft de voorzitter, Ivo Matthijssen, het nieuwe logo onthuld aan de leden.

Het oude logo toonde niet de volledige naam van de vereniging en de afbeelding zei ook niet zoveel over wat wij als gymnastiekvereniging doen. Het nieuwe logo geeft veel meer weer. Zo zie je dat er balsporten worden gedaan en er wordt over de kop gegaan, zoals bij een flikflak. Ook is te lezen dat de vereniging in 1924 is opgericht.

Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. Daarop is de gehele website herzien, zodat hij weer goed functioneert en past bij het nieuwe logo. Neem gerust eens een kijkje op www.uno-animo.nl. Ook heeft Uno Animo nu een Instagrampagina waarop foto’s en stukjes worden gedeeld. Volg ons: unoanimomierlo!

Het nieuwe logo is ontworpen door Studio Loceau. Graag willen wij hem bedanken voor de fijne samenwerking waarbij wij onze eisen konden aangeven en verschillende opties kregen om vanuit daar een prachtig nieuw logo te krijgen.

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.