Ledendag Uno Animo 2023

Op zaterdag 16 september heeft de jaarlijkse ledendag van Uno Animo plaatsgevonden. Op deze dag was er voor alle leden, van jong tot oud, wat te doen.

In de ochtend zijn de leden van de ouderkindgym en kleutergroepen begonnen met een bingospeurtocht in een speeltuin in Luchen. Ze gingen met hun bingokaart met Uno Animo-gerelateerde afbeeldingen erop heel de speeltuin door om alle afbeeldingen te vinden. Wanneer dit gelukt was, werden ze beloond met een pakje drinken en een zakje chips. Uiteraard werd er daarna nog wat gespeeld in de speeltuin.

Vanaf 13.00 uur was het de beurt aan de leden van ongeveer 6 tot en met 10 jaar. Voor hen was de bingospeurtocht wat moeilijker, doordat ze in groepjes, samen met een begeleider, door heel de wijk De Loo moesten lopen om alle afbeeldingen te vinden. Ook zij werden beloond met een zakje chips en een bekertje ranja. Tijdens de tweede helft van de middag werden wij en de leden verrast door een bezoekje van een meneer met zijn uil. Een heel aantal leden zijn even op de foto geweest en ze hebben de uil mogen aaien. Daarna werd de ledendag weer vervolgd.

In de avond werd er verzameld op het kerkplein tegenover ’t Spitje. De leden van 11 tot en met 15 jaar zijn als eerste gestart met het Jachtseizoenspel. Met behulp van een app gingen zij op pad om de ‘prooien’ te vinden, die zich ergens in Mierlo schuil hielden. Elke 5 minuten kregen zij de GPS-locatie van de ‘prooien’ te zien om zo te weten in welke richting er gezocht moest worden. De groep die de ‘prooien’ het vaakst heeft gevonden, is de winnaar. Bij terugkomst kregen deze leden bij ’t Spitje warme chocomelk met een broodje knakworst. Daarna werden de prijzen uitgereikt aan de winnende groep. Deze prijs werd gewonnen door de meiden van de wedstrijd turngroep. Gefeliciteerd meiden!

Ondertussen verzamelden de leden van de seniorengroepen van Corrie zich bij ’t Spitje voor een spelletjesavond onder het genot van een hapje en drankje. Zij hebben zich samen goed vermaakt.

Als laatste zijn de leden van 16 jaar en ouder gestart. Ook zij speelden het Jachtseizoenspel. Het bleek erg moeilijk om de ‘prooien’ te vinden, maar het is zeker gelukt. Na een flinke tocht door Mierlo was het tijd voor soep en een drankje bij ’t Spitje. Hier werden de prijzen gewonnen door de leden van de sportcarrousel. Gefeliciteerd dames! Uiteraard werd er daarna nog gezellig gekletst met een drankje en wat lekkers erbij.

Wat hebben we er samen een leuke dag van gemaakt met onze leden! Gasterij ’t Spitje heel erg bedankt voor de goede zorgen en het mede mogelijk maken van deze ledendag!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.