Tweede ronde plaatsingswedstrijden acro-gym ABC-niveau:

In het weekend van 14 en 15 mei zijn een aantal teams van de acrogroep van Uno-Animo vertrokken naar Hellendoorn voor een wedstrijdweekend.

Op zaterdag 14 mei was het de beurt aan C-senioren team Anna, Vera en Kelly. De limiet en een vijfde plaats waren de vorige wedstrijd al behaald. Om meer kans te hebben op een plekje in de finale was een betere plaats nodig. Zij lieten twee strakke oefeningen zien met goede techniek. Helaas door een val de limiet net niet behaald. We zijn super tevreden over de behaalde limiet, maar helaas zal een plekje in de finale er niet in zitten.

Op zondag 15 mei was het de beurt aan twee C-senioren duo’s. Eerst was het de beurt aan Fiene en Shannon. Helaas verliep de eerste oefening niet zoals gehoopt door een fout aan het begin van de oefening. Zij wisten zich super te herpakken en behaalde voor de tweede oefening een mooie score! Goed gedaan dames! Bij Marin en Puck twee goede technische oefeningen met helaas een fout in de springbaan waardoor de limiet net niet werd behaald. Beide teams mogen super trots zijn op hun prestatie!

Een paar weken later op zaterdag 28 mei was het de beurt aan C-senioren team Femke, Loes en Kristie. Zij lieten hun oefeningen zien in Den Bosch. Het waren twee mooie oefeningen waarvan met name de tempo oefening en knallende afsluiting was van hun wedstrijd seizoen.

Op zondag 29 mei was het in de ochtend de beurt aan C-senioren duo Querine en Sofie. Het was weer een super mooie plaatsingswedstrijd. Querine en Sofie hadden een foutloze tempo oefening, heel erg knap! Bij balans helaas een tijdsfout, waardoor de limiet niet werd behaald. Ze kunnen terugkijken op een mooi seizoen.

Zondagmiddag was het de beurt aan ons A-senioren team Loes, Ilse en Sanne. Zij startte met een mooie nette tempo oefening. Dit keer lukte beide helicopters. Daarna de balans oefening, ook deze oefening stond als een huis. Ook hier weer een hoge score. Bij de combinatie oefening ging helaas één helicopter niet helemaal goed. Hierdoor even twijfels en stress of ze hun limiet nou gehaald hadden. En proficiat dames! Jullie hebben je geplaatst voor het NK in Rotterdam! Veel succes!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.