Teampresentatie acro 2016

Vrijdag 15 Januari heeft de acro groep haar jaarlijkse teampresentatie gehouden. Hierbij hebben alle teams laten zien of zij er klaar voor zijn om aankomend weekend in Oss er helemaal voor te gaan bij de 1e wedstrijd. Na een inleidend praatje, zodat ook de nieuwe ouders op de hoogte zijn met het reilen en zeilen binnen een acro wedstrijd, ging het eerste team de vloer op.

Anderhalf uur hebben onze teams het publiek vermaakt met allerlei mooie balans elementen en spannende salto’s en schroeven. Vele teams lieten zien er helemaal klaar voor te zijn. Andere hadden nog een paar kleine schoonheidsfoutjes die er deze week nog uitgehaald kunnen worden.

Wedstrijden

Iedereen liet zien er erg veel zin in te hebben en er helemaal voor te gaan. Dit belooft wat te worden komend weekend in Oss. Wij wensen alle meiden heel veel succes.

Bent u nieuwsgierig geworden maar is Oss toch een beetje te ver om te komen kijken, zaterdag 27 februari en zondag 28 februari hebben wij een thuiswedstrijd in Sporthal de Weijer in Mierlo. U bent bij deze van harte uitgenodigd om allemaal te komen kijken. De wedstrijd begint om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur op beide dagen. Op zaterdag komt het lage niveau aan bod en op zondag het hoge.

Tot in Februari.
De Acro leiding

Foto’s teampresentatie acro 2016

[flickr_set id=”72157661411658994″]

 

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.