Succesvolle start wedstrijdseizoen 2016 acro

Afgelopen weekend hadden meiden van de wedstrijdgroep acro hun eerste wedstrijd. De brabants kampioenschappen in Oss. Op zaterdag was het de beurt aan de E en D teams. Toen hadden we een echte medailleregen. Ilse en Lente behaalden een 2e plek bij de D junioren en in dezeflde categorie behaalden Sanne en Kristie een 3e plek. Sophie en Janne behaalden een 3e plek bij de D senioren. Bij de E junioren werd er ook goed gescoord. Laura, Lotte en Nieke werden 2e en Megan, Sanne en Lotte werden 3e. Ook Loes en Vera en Lisa en Nina hebben het goed gedaan. Deze twee duo’s behaalden een gedeelde vierde plek bij de E junioren duo’s. Voor Feline en Demi was het hun eerste wedstrijd samen. Helaas ging er een element niet helemaal lekker, maar toch knap gedaan meiden! Al met al was de zaterdag een geslaagde wedstrijddag!

Op zondag was het de beurt aan de C teams. Iris en Sofie hebben deze wedstrijd geknald. Zij behaalden een 2e plaats. Helaas ging erbij de rest van de teams hier en nog een aantal dingetjes mis. Maar de ingrediënten zijn in huis voor een mooie thuiswedstrijd op 28 februari!

In het weekend van 27 en 28 februari wordt de wedstrijd in Mierlo georganiseerd. Op zaterdag 27 januari zijn de E en D teams. Op zondag 28 februari zijn in de ochtend de C teams en in de middag de pupillen, A en B teams. U bent van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen!

Foto’s brabants kampioenschappen in Oss 2016

[flickr_set id=”72157664049709062″]

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.