Show middag Uno-Animo was een geweldig mysterie met BN’er

Nadat de oudste leden ’s ochtend de generale hebben gedaan en nadat alles was opgebouwd, begon om 13 uur de spetterende show van gymnastiek vereniging Uno-Animo. Dit was ter gelegenheid van het 90-jarige bestaan. Het thema was mysterie en er was een hele speciale mystrieguest.
Door de show liep een rode draad. Er wordt een kist met een cijfercode gevonden. De kist kan niet open. Deze kan pas open als we de verschillende cijfers vinden. Deze cijfers krijgen de als ze laten zien wat de vereniging allemaal in 90 jaar heeft geleerd.

Iedere groep kwam in zijn eigen wereld en had een eigen optreden met licht en geluid. De kleuters liepen door Doraland, de jongens lieten met refelcterende hesjes allerlei spellen zien, de meisjes van de donderdagrecreatie hadden een gymnastische dans met blacklight, grote ballen en stokken. De masters deden mee en zij lieten ook een mooie dans zien. Ook de wedstrijdgroep en de acro-groepen lieten een spetterend optreden zien!
Iedere groep heeft een schaduwspel laten zien. De acro groep heette iedereen welkom door met hun lichaam de letters WELKOM te vormen achter het schaduwdoek, er werd kastgesprongen, met ballen gewerkt, gedanst en nog veel meer.

Tussen al deze optredens werden er allerlei cijfers gevonden. Met behulp van deze code werd aan het einde de kist geopend met daarin voor ieder lid een mooie tas. Hierop konden alle leden een handtekening laten zetten door de mysterieguest. Maar voordat de handtekeningen gezet werden kregen we een fantatisch opterden van de mysterieguest Yuri van Gelder!

Wilt u een dvd bestellen van deze fantastische show? Vul onderstaand formulier dan in en ontvang voor € 7,50, een mooie compilatie van de spectaculaire show op dvd.

Hier alvast een paar foto’s. Binnenkort volgen er meer.

Categories:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.