Kamp Mystique 2014

Wat was ’t toch weer leuk en gezellig, en…….vermoeiend, want van slapen kwam niet veel.
De start begon vrijdag met een spel in het bos, zoek alle geluiden. Zeer spannend. Daarna lekker marshmallows met koekjes smullen bij het kampvuur. En uiteindelijk toch naar bed.

De zaterdag begon met allerlei spellen op het grasveld, waarbij de waterglijbaan toch wel het hoogtepunt vormde. Soep eten en starten aan de speurtocht richting………(verrassing) zwembad. Door de bossen, langs wegen, over een mooi knuppelpad en langs allerlei spelletjes werd het zwembad bereikt. Heerlijk zwemmen, met een wildwaterbaan en diverse glijbanen, super. Met de auto’s terug naar het kampterrein, trubbel friet eten, heerlijk!!!!!!!!!

Even uitbuiken en levend kolonisten van Catan spelen, via allerlei spelletjes grondstoffen verzamelen en daarmee allerlei voertuigen kopen. Wat werd er hard gewerkt om de spullen binnen te krijgen en te ruilen. Wat de uiteindelijke winnaars leuke prijzen opleverde.
Nu nog lekker een muziekje aan, heerlijk onze eigen creatieve creaties opeten en uiteindelijk gingen de jongste kinderen naar bed. Voor de oudste was er nog een dropping.

Zondag eerst uitslapen, aangezien de regen roet in het eten gooide. Daarna allerlei spelletjes binnen gedaan, spullen opgeruimd en alweer tijd om opgehaald te worden.

Wat was het een fantastisch kamp, ondanks alle teken hebben we een geweldig weekend gehad.
Iedereen bedankt voor hun inzet en goede humeur.

De Kampleiding

 

Reacties deelnemer kamp:

Dit jaar hebben we overnacht in Bivakhuis de Kariboe. We hebben bosspellen gedaan, we zijn gaan zwemmen bij centerparcs en om niet te vergeten de dropping voor de aller oudste. Ondanks de velen teken was het een geslaagd kampweekeind 🙂 We hebben nu al zin in volgend jaar !

Door Sophie en Roos

[flickr_set id=”72157648307607691″]
Bekijk alle foto’s van het kamp in het fotoalbum.

Categories:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.