Nieuw sportuur voor en door vrijwilligers (‘Vrienden van’)

Op maandag 4 september hebben we de eerste les gehouden van een nieuw maandelijks sportuur bij Uno Animo: een les voor en door vrijwilligers genaamd ‘Vrienden van’.

Onze vereniging draait volledig op de inzet en flexibiliteit van onze vrijwilligers (o.a. leiding, commissie- en bestuursleden, flexibele vrijwilligers, etc). Als blijk van waardering proberen wij op verschillende manieren iets terug te geven aan onze vrijwilligers. Dit kan zijn in de vorm van vrijwilligersvergoeding (voor leiding), een eindejaarsattentie, maar ook activiteiten zoals b.v. een vrijwilligersavond. Deze nieuwe les richt zich op alle vrijwilligers en ereleden. Iedereen die een steentje bijdraagt aan Uno Animo, ongeacht de grootte van het steentje, is uitgenodigd deel te nemen aan deze sportles.

Op 4 september was het de beurt aan Kristie (een van onze hoofdleidingen) die een spel-les heeft verzorgd voor onze vrijwilligers. Na een korte warming-up kwamen meerdere bal- en tikspellen aan bod (zoals bv iemand-is-hem-niemand-is-hem en pac-man). De les was niet alleen sportief en gezellig, maar zorgt er ook voor dat vrijwilligers onderling elkaar beter leren kennen. Zaken afstemmen met elkaar wordt hierdoor laagdrempeliger en hiermee hopen we een hecht team van vrijwilligers te creëren dat Uno Animo weer jarenlang vooruitbrengt.

Ook vrijwilliger worden bij Uno Animo? Dat kan! Stuur vrijblijvend een berichtje naar secretariaat@uno-animo.nl en/of voorzitter@uno-animo.nl. Van kleine taakjes tot lesgeven, meehelpen in commissies tot bestuurslid worden, alles is mogelijk.

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.