Zuid Nederlandse Kampioenschappen Acrogym

Afgelopen weekend waren er weer de acrowedstrijden, dit keer in Deurne. Op zaterdagochtend was het de beurt aan de E junioren. Veerle de Ridder en Lotte Croonen waren als eerste, zij deden het heel er goed. De elementen zagen er keurig uit. Ook Querine Bergmans, Floor Klein Wolterink en Roos Urselmann waren ’s ochtends. Zij draaiden een hele mooie oefening. Helaas ging het laatste element niet helemaal foutloos waardoor ze iets lager uitgekomen zijn. Daarna waren de E senioren aan de beurt. Marlon Dalhuizen, Lisa Beelen en Sanne Dijsselbloem lieten zien dat ze alle elementen heel goed konden, ook de oefening zag er heel goed uit. Janne Kandelaars en Mijs Nojoredjo stolen de show door een mooie oefening en foutloze elementen. Helaas kwamen ze niet helemaal mooi uit op de muziek waardoor ze een tijdfout kregen. In de middag was het de beurt aan de D teams. Sanne Weijts, Lotte vd Heijden en Anouk Metternich lieten zien dat ze de elementen goed geoefend hadden. Zij behaalden een hele mooie technische score en kwamen zo op een goede 7e plek. Vervolgens was het de beurt aan Feline Vermeulen en Demi van Os om hun oefening te draaien. Zij draaiden een goede oefening naar verwachting. Nienke Aspers, Vera van Gerven en Megan Konings waren aan het knallen met hun tempo elementen. Nienke werd heel erg hoog gegooid en stabiel afgevangen. Helaas werd de kopstand niet opgezet met heffen, waardoor ze niet aan hun moeilijkheidswaarde kwamen. Stefanie Kuijlen, Roos Kuijten en Sophie Wijnhovendraaiden ook twee mooie salto’s en draaiden een mooie oefening. Ook bij hen ging er helaas iets mis waardoor ze een wat lager punt behaalden. Voor Emily Winter, Beau Zwanenberg en Senna Gofers was het even spannend of ze nog wel op wedstrijd konden, vanwege een griep. Maar toch stonden ze er en was vooral die salto erg mooi!

Op zondag was het de beurt aan de C teams. Lynn Beernink en Loes van Aaken hebben twee mooie oefeningen gedraaid waarbij alles is gelukt. Hun balansoefening werd beloond met een mooie score waardoor ze netjes in de middenmoot geëindigd zijn. Sanne Eliasar en Kim vd Broek hadden vandaag hun eerste wedstrijd van het seizoen. Ook zij draaiden twee hele mooie foutloze oefeningen en eindigde met nog geen 0.1 verschil van nummer 3, op een vierde plek, goed gedaan dames! De balansoefening van Kristie Klein Wolterink en Sanne Thijssens ging ook heel goed. De tempo oefening was technisch nog niet op zijn best. Maar de handstand in de balansoefening was perfect. Bij de C trio’s ging het ook erg goed, ondanks het hoge niveau en de sterke concurrentie. Anika Hurkens, Shannon Pieters Graafland en Sofie Croonen stonden te stralen tijdens de balansoefening en ook met de tempo oefening lieten zij zien dat zij keurig op gewassen zijn tegen de concurrentie. Twee keurige scores. Iris van Heck, Ilse Sanders en Lente Antonius zijn heel mooi in de middenmoot geëindigd met een 8e plek. Met twee prachtige scores mogen zij dik tevreden zijn.

Al met al weer een mooi wedstrijd weekend! Op zondag hebben de C teams de nieuwe trainingspakken aan gehad. Via deze weg willen wij Michel Pieters Graafland bedanken voor de levering!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.