Winnaars Super Vrijwilligersorganisatie 2022

Op woensdag 7 december, de dag van de vrijwilliger, werden wij door LEV en de gemeente verrast met een prijs voor “Super Vrijwilligersorganisatie 2022”. Wij zijn ontzettend trots om deze prijs in ontvangst te mogen nemen!

Uit 70 genomineerde organisaties en ruim 500 nominaties zijn drie Super Vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Geldrop-Mierlo gekozen. Het ging daarbij niet om het meeste aantal stemmen, maar om de uitleg bij de stemmen. Zo scoorden we hoog op laagdrempeligheid (zowel financieel als sporten voor jong & oud), een vereniging met een groot bereik, organisatie, gericht op ontwikkeling van de vrijwilligers, sfeer en tevredenheid. Uiteraard zijn wij ontzettend blij deze feedback te mogen ontvangen.

Onze vereniging draait volledig op de inzet van vrijwilligers (o.a. leiding, commissie- en bestuursleden). Ondanks dat we jaarlijks onze vrijwilligers tijdens een vrijwilligersavond en met een eindejaarsattentie al even in het zonnetje zetten, willen we hierbij nogmaals benadrukken dat we dankzij de inzet en flexibiliteit van onze vrijwilligers de vereniging draaiende houden. Bedankt aan al onze vrijwilligers!

Ook vrijwilliger worden bij Uno Animo? Dat kan! Stuur vrijblijvend een berichtje naar secretariaat@uno-animo.nl en/of voorzitter@uno-animo.nl. Van kleine taakjes tot lesgeven, meehelpen in commissies tot bestuurslid worden, alles is mogelijk.

Link Geldrop-mierlo24.nl: Super Vrijwilligersorganisaties van het jaar 2022 in ‘t zonnetje – Geldrop-mierlo24

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.