Vrijwilligers gezocht!

Als vereniging zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die een steentje bij willen dragen aan Uno Animo. Dat steentje kan al variëren van het organiseren van een eenmalige activiteit, deelnemen in een commissie, les geven, een bestuursfunctie vervullen of hulp bieden in welke vorm dan ook. Alle beetjes helpen.

Uitgelichte vacatures:

  • Commissies: zowel in de PR/Communicatie als Sponsorcommissie zijn wij op zoek naar extra hulp. Met het oog op ons 100-jarig jubileum in 2024 zullen onze activiteiten rondom promotie/communicatie/sponsoring toenemen en daar hebben we hulp bij nodig! Heb jij hier affiniteit mee, stuur ons dan een berichtje!
  • Lesgeven: voor onze ouderen groepen op woensdag (masters & sportfit) zijn wij op zoek naar nieuwe leiding die na een inwerk periode deze groepen op termijn over kan gaan nemen. Heb jij of ken jij iemand die affiniteit heeft met lesgeven aan een oudere groep, enthousiast en gemotiveerd is, laat het ons weten!
  • Bestuur: Uno Animo is op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen om ons bestuur te komen versterken. Ken jij of ben jij iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een aanpakker, pro-actief, sociaal en geïnteresseerd in het besturen van een vereniging, dan horen we graag van je!

De vereniging:

Sinds 1924 is Uno Animo al een sportvereniging binnen Mierlo waarin samen, gemoedelijk, én in een gezellige sfeer gesport kan worden. Uno Animo is van oudsher een gymvereniging, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging voor iedereen, jong en oud (±275 leden). Vanaf het moment dat je (kind) kan lopen kun je al meedoen met Ouder-Kind-Gym. En naast het traditionele turnen en acrobatische gymnastiek, is het bij ons ook mogelijk te zaalvoetballen of mee te doen aan verschillende sport- en spellessen voor allerlei leeftijden, zoals bijvoorbeeld de Sportcarousel of de Sportfit groep.

De voordelen:

Als vrijwilliger kom je in een gezellig team van ±35 enthousiaste vrijwilligers. Naast de fijne contacten onderling, organiseren we voor de vrijwilligers o.a. een jaarlijkse vrijwilligersavond, vergaderingen met een drankje, een jaarvergadering met een hapje/drankje, chocoladeletter/speculaas ten tijde van Sinterklaas, bedankje/presentje aan het einde van het jaar, 1 uur p/week gratis sporten (afhankelijk van je functie), extra activiteiten zoals een kampweekend en de kans om die te organiseren, en nog veel meer!

Wil jij komen ontdekken hoe het is om vrijwilliger te zijn bij Uno Animo? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar voorzitter@uno-animo.nl of secretariaat@uno-animo.nl en we komen graag met je in contact!

Categories:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.