Vrijwilligersdag Uno-Animo 2019

Op 14 september verzamelde zich een grote groep mensen bij de Weijer. Fiets aan de hand, nieuwsgierig naar wat er ging gebeuren. Het was namelijk tijd voor de jaarlijkse vrijwilligersdag van Uno-Animo. Als bedankje voor alle inzet voor de vereniging had de jubileumcommissie een leuke activiteit gepland. We vertrokken op de fiets in een lange stoet richting Lierop. Eenmaal daar aangekomen bleken we met zijn allen te gaan indoor curlen.

Al snel schoven de stenen over de baan. Voor sommige bleek t af en toe lastig om de stenen daadwerkelijk te laten schuiven in plaats van te gooien maar dat kon de pret niet drukken. Al snel waren we verwikkeld in een spannende competitie. Uiteindelijk was het verschil tussen de eerste en tweede plaats maar 1 punt. Met 141 punten hebben Vera, Robbie en Martijn de overwinning in de wacht gesleept en kregen zij de overwinnaars bezem uitgereikt.

Hierna sprongen we weer met zijn allen op de fiets en vertrokken we richting het Spitje in Mierlo waar we onder het genot van een hapje en een drankje lekker konden bijkletsen. Ook lieten de dames van de Acro zien dat ze niet alleen goed zijn in turnen maar ook in dansen. Al met al was het weer een zeer geslaagde avond met veel gelach en gezelligheid. Jubileumcommissie bedankt voor de organisatie!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.