Sportgala 2023 – stem op de toppers van Uno Animo

Ook dit jaar zijn er weer nominaties binnen Uno Animo in verschillende categorieën.

In de categorie sportinitiatief van het jaar is onze nieuwe les genomineerd: De Vrienden Van-les.
Dit is er voor alle vrijwilligers die een steentje bijdragen (hoe groot of klein dat steentje ook is) en ereleden. Deze les vindt 1 keer per maand plaats op maandagavond. Het voornaamste doel is het aanbieden van een gratis sportles voor iedereen die ons helpt, het creëren van een team gevoel, elkaar op een gezellige manier beter leren kennen, en het vergroot de binding met de club.

In de categorie sportvrijwilliger van het jaar is Kelly van Dijk genomineerd. Kelly is al jaren zelf lid bij Uno Animo. Vanaf ongeveer 14/15 jaar is ze begonnen als hulp bij Fenny op de woensdagmiddag. Vanuit daar is ze uiteindelijk ook gaan helpen bij Petra op de donderdagavond en later toen ze ongeveer 18 jaar was is ze gestart met de opleiding tot hoofdtrainster. Nu draait ze op de woensdag zelf drie turngroepjes. Ook is ze al enkele jaren lid van de IK-sportcommissie die in die periode voornamelijk onderzoek heeft gedaan naar de laagdrempeligheid van de vereniging en hoe deze te vergroten. Sinds twee jaar heeft Kelly ook een rol binnen het bestuur, eerst als aspirant-bestuurslid en sinds afgelopen jaar als volwaardig bestuurslid. Binnen deze rol heeft zij samen met een groepje vrijwilligers de PR & communicatie van Uno Animo weer meer op de kaart gezet. Afgelopen jaar is Kelly benoemd tot secretaris van Uno Animo.

STEM OP ONZE TOPPERS! 👇

In de foto zie je ook precies op wie je kunt van Uno Animo. Bekijk deze link om te stemmen en voor meer informatie over de nominaties: Sportgala – Stem nu! – Leef Geldrop-Mierlo!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.