Een 1e prijs voor Uno Animo tijdens carnavalsoptocht in Mierlo

Vanwege het 100 jarig bestaan van gymnastiekvereniging Uno Animo hebben we dit jaar deelgenomen aan de carnavalsoptocht in Mierlo. Wellicht is het bericht bij velen al aangekomen: Uno Animo heeft de eerste prijs gepakt bij de jeugdgroepen en daarbovenop ontvingen wij ook nog de aanmoedingsprijs.

Een groepje vrijwilligers heeft de afgelopen maanden kei hard gewerkt om alles te regelen, denk aan het knutselen van de vele vlammen die door iedereen op het hoofd en in het haar werden gedragen, het regelen van de juiste kleding voor alle deelnemers, het oefenen met schminken, het ontwerpen van de flyers en stickers die werden uitgedeeld en noem maar op. Uno Animo bedankt deze vrijwilligers!

We hebben met ongeveer 70 personen deelgenomen, deze groep bestond uit zowel leden als vrijwilligers. Wat hebben we met zijn allen een gezellige dag gehad! Ook bij de Koffer waren vele deelnemers nog aanwezig en is er samen wat gegeten en gedronken in afwachting op de prijsuitreiking. Ook alle deelnemers willen we uiteraard bedanken voor hun inzet tijdens deze dag. Bedankt allemaal!

Tijdens de optocht zijn er door omstanders vele foto’s en filmpjes gemaakt. Hieruit is een selectie gemaakt van de beste/mooiste foto’s en filmpjes. Je kunt deze allemaal bekijken en downloaden via deze link: WeTransfer – Carnavalsoptocht omstanders (let op: alleen te bekijken en downloaden tot en met 23 februari).

Ook is een van de huisfotografen van Uno Animo gedurende het klaarmaken, de optocht en prijsuitreiking aanwezig geweest om foto’s van ons te maken. Je kunt deze allemaal bekijken en downloaden via deze link: WeTransfer – Carnavalsoptocht fotograaf (Let op: alleen te bekijken en downloaden tot en met 23 februari.).

Verder willen wij onze sponsor Exberry (GNT) bedanken voor het mogen gebruiken van verschillende ruimtes van hun gebouw, zodat we daar met 70 deelnemers konden omkleden en schminken voordat de optocht begon. Heel erg bedankt voor het openstellen van deze ruimtes!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.