Sinterklaasviering Uno Animo 2023

Woensdag 29 december 2023 stond in het teken van Sinterklaas bij Uno Animo.

In de ochtend hebben de leden van de ouderkind-gym bezoek gehad van een paar pieten. De kinderen mochten lekker klimmen en klauteren en kadootjes in de schoorsteen gooien. Wat hebben ze plezier gehad!

In de middag was het tijd voor de pietengym voor de andere jeugdleden. Enkele groepen sporten altijd op dit tijdstip, maar ook leden van andere groepen waren uitgenodigd om te komen voor de pietengym. Ook deze middag kregen we bezoek van een paar pieten. De leden kregen pepernoten en een mandarijn. Tijdens de les is er gedanst op sinterklaasmuziek, er zijn spellen gedaan zoals tien tellen in de rimboe en er is lekker vrij gespeeld aan de touwen en op verschillende toestellen waarbij kadootjes in de schoorsteen gegooid konden worden. Veel leden waren zelf verkleed als pietje, wat zagen ze er allemaal leuk uit! Natuurlijk werd er afgesloten met een laatste dansje samen met de pieten! Veel leden waren erbij deze middag, wat was het gezellig.

In de avond zijn de volwassen leden na hun sportlessen naar de kantine van MTV geweest. Hier werden zij getrakteerd op een drankje met een speculaasje erbij. De meeste leden van deze groepen zijn hier gezellig bij aangesloten. Fijn om eens even met elkaar te kletsen buiten de sportles om.

Op donderdagavond 30 november zijn de leden van de zaalvoetbal ook naar MTV gegaan om samen een drankje te doen daar.

Via deze weg willen we MTV bedanken voor de gastvrijheid! Bedankt!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.