Noodkreet: secretaris gezocht!

Vanaf april ‘23 heeft Uno Animo helaas geen secretaris meer. Ken jij iemand of ben jij zelf goed in onderstaande taken en wil jij deel uitmaken van een gezellig bestuur en een nog gezelligere vereniging? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar voorzitter@uno-animo.nl en we komen graag met je in contact!

(Kern)taken secretaris:
· Plannen vergadermomenten en locaties.
· Bijwonen bestuur- en bestuurleiding-vergaderingen (10x per jaar)
· Opstellen agenda, communiceren agenda & notulen, opstellen notulen en vergaderverzoeken versturen
· Jaarvergadering activiteiten plannen (1x per jaar)
· Beantwoorden en doorsturen secretariaat e-mail

Naast deze taken kun je er uiteraard ook voor kiezen om nog andere bijdrages te leveren door bijvoorbeeld aan te sluiten bij commissies (sponsor-, PR/communicatie-, arbo-commissies, etc) of andere taken op te pakken.

De vereniging:
Sinds 1924 is Uno Animo al een sportvereniging binnen Mierlo waarin samen, gemoedelijk, én in een gezellige sfeer gesport kan worden. Uno Animo is van oudsher een gymvereniging, is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging voor iedereen, jong en oud (±285 leden) en viert komend jaar haar 100-jarig bestaan. Vanaf het moment dat je (kind) kan lopen kun je al meedoen met ouder kind gym. En naast het traditionele turnen en acrobatische gymnastiek, is het bij ons ook mogelijk te zaalvoetballen of mee te doen aan verschillende sport- en spellessen voor allerlei leeftijden, zoals bijvoorbeeld de sportcarrousel of de sportfit groep.

Kosten/baten:
Als secretaris/bestuurslid zal dit je naar schatting ±2 uurtjes per week kosten (tijd vaak zelf flexibel in te delen). Je komt in een gezellig bestuur van ±7 personen en hebt maandelijks een bestuur- of bestuurleiding-vergadering (10x per jaar). Het totale team bestaat uit ±35 vrijwilligers. We organiseren daarvoor o.a. een jaarlijkse vrijwilligersavond, vergaderingen met een drankje, een jaarvergadering met een hapje/drankje, bedankje/presentje aan het einde van het jaar, 1 uur p/week gratis sporten, extra activiteiten zoals een kampweekend en de kans om die te organiseren, en nog veel meer.

Mocht je tot hier zijn gekomen in dit nieuwsbericht, dan is de kans groot dat je interesse is gewekt. Stuur ons vrijblijvend een mailtje (voorzitter@uno-animo.nl) of geef een seintje aan onze leiding en we komen graag met je in contact!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.