Mooie resultaten van de wedstrijdgroep turnen en 5 maart een meetmoment in Mierlo. Kom gerust eens kijken!

Succes bij eerste turnwedstrijden

Op zondag 22 januari was de eerste turnwedstrijd voor de middenbouw 4 meiden. Lynn, Fien, Suze, Lisa en Lizze vonden het erg spannend, maar hadden er ook erg veel zin in. Na een lastige start op balk, hebben de meiden mooie oefeningen geturnd. Als team werd Uno Animo 3de. Een knappe prestaties voor het team, die voor het eerst in niveau 4 uitkomt. Lynn werd individueel 5de, Fien 9de, Suze 12de, Lisa 14de en Lizze 17de. Tijdens de teamwedstrijden kunnen de meiden zich plaatsen voor de individuele allround finales en toestelfinales. Op zaterdag 18 maart is de volgende teamwedstrijd voor de middenbouw 4 meiden in Deurne. 

De middenbouw 6 meiden (Nina, Femke, Lily en Julie Sophie) en de bovenbouwers supplement G meiden (Vienne, Gwen en Alessia) komen ook in maart in actie. Op zondag 5 maart wordt er geturnd in Heeswijk Dinther en op zondag 26 maart in Tilburg. Tijdens deze teamwedstrijden kunnen de meiden zich plaatsen voor de allround finales en de toestel finales. Heel veel succes meiden. 

Zaterdag 5 maart: meetmoment onderbouw 

Onze twaalf onderbouwers hebben de afgelopen periode erg goed geoefend. Op zaterdag 5 maart is het eerste meetmoment. De meisjes gaan laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Elke turnster kan op eigen niveau deelnemen. Het meetmoment wordt gehouden in Mierlo van 09.00 uur tot 11.00 uur. Dioscuri uit Sint-Oedenrode zal ook aanwezig zijn tijdens het meetmoment. Uno Animo doet mee met twee teams. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken in de sporthal. 

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.