kwalificatie turnwedstrijden in Deurne

Afgelopen weekend zijn de kwalificatie turnwedstrijden in Deurne geweest. Op zaterdag en zondag hebben de meiden de kans gekregen om zich te plaatsen voor de allround finale en de toestel finale. De turnsters waren dit jaar helemaal in het nieuw! Met de opbrengst van de  grote clubactie is de hele wedstrijdgroep in het nieuw gestoken. Niet alleen nieuwe turn-pakjes ook nieuwe trainingspakken met dank aan onze sponsors: Bouw-en aannemersbedrijf Harrie Houtsma B.V., Trust advocatuur, Reemers Dakwerken bitumineuze en kunststofdakbedekkingen, AV stukadoors en Kasper Dam Audiovisuele Installaties.

Bij de instap turnde Jessie zich naar een knappe 5e plaats en weet naast de allround finale zich ook te plaatsen voor de balk en vloer toestelfinale. Esmee eindige op een mooie 9de plaats en heeft zich daarmee ook geplaatst voor de allround finale. Gwen werd keurig 16de, Zoey behaalde de 20ste plaats en Senna de 29ste plaats. Senna heeft zich ook geplaatst voor de toestelfinale balk. 

In de categorie Jeugd 1 kwamen Demi en Emma in actie. Ze hebben mooie oefeningen laten zien en zijn als 18de en 20e geëindigd met hele mooie cijfers. 

Op zondag kwamen Bo en Indy in actie in de categorie pupil 1. Bo wist knap 10de te worden en heeft zich geplaatst voor de allround finale. Indy eindigde op de 29ste plaats. 

Bij de categorie pupil 2 hebben Evi, Kim en Kelsey ook mooie oefeningen laten zien. Kelsey en Evi wisten zich te plaatsen voor de toestelfinale op sprong. 

Als laatste kwamen onze jeugd 2, divisie 5 meiden in actie. Voor beide dames was het de eerste keer, dus extra spannend! Ondanks de blessures wisten beide dames keurige oefeningen te turnen.

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.