Kampweekend Uno Animo 2022

In het weekend van 16 tot en met 18 september 2022 zijn ongeveer 60 leden op kamp geweest in Neerpelt in België. We hebben het super gezellig gehad samen!

Vrijdagavond zijn we begonnen met een avondspel in het donker, waarbij we materialen moesten verzamelen om te ontsnappen uit de gevangenis. Daarna nog lekker even opwarmen en marshmallows eten bij het kampvuur en lekker kletsen met elkaar.

Op zaterdagochtend hebben we een spellenochtend gehad bij de speeltuin tegenover ons logeeradres. Er is in de speeltuin gespeeld en we hebben verschillende spellen gedaan, van master-mind tot mijnenveld. Helaas wat regen, maar dat kon de pret niet drukken! Even schuilen onder de bomen en weer door.

Zaterdagmiddag stond in het teken van het spel zonder grenzen. Elk groepje moest langs spellen van verschillende landen om zoveel mogelijk punten te behalen op de scorekaart. Iedereen heeft super zijn best gedaan en er is veel gelachen en samengewerkt.

Zaterdagavond was het tijd voor een BBQ, wat hebben we flink gegeten met z’n allen! Daarna aan de slag met het avondprogramma. In teams moesten er allerlei opdrachten worden uitgevoerd, zoals een wc-rol balanceren op je been of op je hoofd. Ook moesten we een zo lang mogelijke ketting met schoenen maken. Wat waren we fanatiek. Later op de avond mochten de jongere kinderen nog kleuren, spelletjes doen of film kijken. Voor de oudere kinderen was er nog een GPS-tocht waarbij onderweg verschillende opdrachten uitgevoerd moesten worden. Onderweg zijn we nat geregend, maar dat hield ons niet tegen. Daarna lekker opwarmen met een soepje toen we terug op locatie waren.

Zondagochtend hebben we het rustig aangedaan vanwege het weer. Maar we konden dit ook goed gebruiken na zo’n druk weekend! Er zijn spelletjes gespeeld, zoals twister en jenga. Ook is er weer veel gekleurd door de meiden. Voor lunch nog lekker een broodje knak en daarna met z’n allen naar huis om weer bij te slapen.

We bedanken alle leden voor een super gezellig kampweekend! Ook de leiding heel erg bedankt, namens de kampcommissie. Op naar het volgende kampweekend!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.