Bestuursleden gezocht!

Uno Animo is op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen om ons bestuur te komen versterken. Ken jij of ben jij iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een aanpakker, pro-actief, sociaal en geïnteresseerd in het besturen van een vereniging? Laat het ons dan weten!

De vereniging:

Sinds 1924 is Uno Animo al een sportvereniging binnen Mierlo waarin samen, gemoedelijk, én in een gezellige sfeer gesport kan worden. Uno Animo is van oudsher een gymvereniging, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging voor iedereen, jong en oud (±275 leden). Vanaf het moment dat je (kind) kan lopen kun je al meedoen met Ouder-Kind-Gym. En naast het traditionele turnen en acrobatische gymnastiek, is het bij ons ook mogelijk te zaalvoetballen of mee te doen aan verschillende sport- en spellessen voor allerlei leeftijden, zoals bijvoorbeeld de Sportcarrousel of de Sportfit groep.

Kosten/baten:

Als bestuurslid zal dit je naar schatting ±1-3 uurtjes per week kosten. Je komt in een gezellig bestuur van ±7 personen en hebt maandelijks een bestuur- of bestuurs-leiding vergadering. Het totale team bestaat uit ±35 vrijwilligers. We organiseren daarvoor o.a. een jaarlijkse vrijwilligersavond, vergaderingen met een drankje, een jaarvergadering met een hapje/drankje, bedankje/presentje aan het einde van het jaar, 1 uur per week gratis sporten, extra activiteiten zoals een kampweekend en de kans om die te organiseren, en nog veel meer.

Mocht je geïnteresseerd zijn of een vraag hebben. Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar voorzitter@uno-animo.nl of secretariaat@uno-animo.nl en we komen graag met je in contact!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.