Sinds 1924 is Uno Animo al een sportvereniging binnen Mierlo waarin samen, gemoedelijk, én in een gezellige sfeer gesport kan worden. Sporten binnen Uno-Animo is mogelijk voor iedere leeftijd. Vanaf het moment dat je (kind) kan lopen kun je al mee doen met Ouder-Kind Gym. Je kunt bij ons recreatief sporten of in wedstrijd verband. Ook is het mogelijk om met het Zaalvoetbal uur mee te doen of op hoog niveau Acrobatisch Gymnastiek bij de Acro groep. Kijk voor meer informatie bij ‘De vereniging’.

We zijn trots dat onze échte Mierlose vereniging een rijke historie heeft, nog steeds levendig is en een mooie toekomst voor zich heeft. Het ledenaantal blijft mooi op peil en de vereniging draait lekker. We bereiden ons al voor op het eeuwfeest in 2024. Uno-Animo wordt al 90 jaar door vrijwilligers in stand gehouden. Dit jubileum moet uiteraard gevierd worden, voor de jubileum- en overige activiteiten kun je bij het jaarrooster terecht. Van al deze activiteiten en ook tijdens de normale lesuren worden regelmatig foto’s gemaakt, bekijk deze gerust even in ons fotoalbum.

Naast alle vrijwilligers voor onze les uren is er natuurlijk ook het bestuur om alles in goede banen te leiden en de noodzakelijke continuïteit te behouden. Meer informatie hierover is te vinden onder het tabblad bestuur.