Gezellige receptie 100-jarig jubileum

Afgelopen zondag 28 januari vond in Café de Weijer de receptie plaats omtrent ons 100-jarig jubileum. Zo ontvingen we o.a. bevriende gym/turn-verenigingen, collega-verenigingen uit Mierlo, bevriende organisaties/bedrijven, burgemeester Jos van Bree en wethouder Peter Looijmans. Naast de vele felicitaties, was de receptie dus tevens een mooie gelegenheid voor de gasten om ook met elkaar te verbinden.

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die de receptie mogelijk hebben gemaakt. Verder willen we @Bakkerij Jenny van der Putten enorm bedanken voor hun bijdrage van speciaal gemaakte petit fours voor onze gasten!

De receptie viel samen met de door ons georganiseerde Zuid Nederlandse Acro-kampioenschappen in Sporthal de Weijer. Zo konden alle gasten ook zelf even ervaren hoe mooi o.a. de Acro sport kan zijn. Met het acro toernooi en de receptie trappen we met dit weekend ook de vele jubileumactiviteiten af. Het hele jaar door zal Uno Animo voor haar leden, maar ook voor iedereen in Mierlo, activiteiten organiseren om er samen een prachtig en feestelijk jaar van te maken.

Wie weet tot ziens bij een van onze volgende activiteiten!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.