Acrowedstrijden B niveau

De plaatsingswedstrijden voor de B teams zijn inmiddels afgerond. Bij de tweede plaatsingswedstrijd, hebben Loes van Aaken en Iris van Heck gestraald. Na een goed technisch uitgevoerde tempo oefening slaagden zij erin om met hun mooie en unieke balans elementen een tweede plaats te behalen, waarmee ze zich tevens hebben geplaatst voor het NK acro in Rotterdam.

Deze dag mochten ook de B trio’s zich nog proberen te plaatsen. Lente Antonius, Sanne Eliasar en Ilse Sanders draaiden twee stabiele oefeningen en bereikten daarmee een mooie plaats in de middenmoot. Dit was hen laatste wedstrijd en ze mogen terugkijken of een mooi seizoen als dit team. 

Op 25 mei was de laatste plaatsingswedstrijd voor Loes en Iris. Omdat ze de vorige keer tweede waren, was het vandaag extra spannend. Konden ze dit evenaren? En jawel hoor, twee super mooie oefeningen werden beloond met een eerste plek!

Met zo’n fantastische wedstrijden, hebben zij hun NK plekje dubbel en dwars verdiend. Op 22 juni zullen zij opnieuw strijden voor een podiumplek op NK!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.