Uno-Animo naar het NK!

Op zaterdag 7 en 13 mei hadden de C en D teams van de acro wedstrijdgroep de landelijke halve finale. Vier teams hadden zich hier voor weten te plaatsen.

Op zaterdag 7 mei was het de beurt aan de C teams.
Sanne Eliasar en Kim van den Broek draaiden twee strakke oefeningen maar maakten helaas een fout in een tempo element. Lynn Beernink en Loes van Aaken hebben twee foutloze oefeningen gedraaid en zijn opnieuw boven zichzelf uitgestegen. Met een 7e plek hebben zij zich geplaatst voor het NK. Super knap, gefeliciteerd dames!

Iris van Heck, Ilse Sanders en Lente Antonius hebben ook twee goede oefeningen gedraaid. Met 31 concurrenten tegen zich, behaalden zij een keurige 15e plek!

Op 13 mei waren Roos Kuijten, Sophie Wijnhoven en Stephanie Kuijlen aan de beurt bij de halve finale D niveau. Ondanks een blessure opgelopen tijdens het inturnen, hebben zij een goede oefening laten zien met een mooie hoge salto! Heel goed doorgezet meiden!

Al met al weer een succesvol wedstrijdseizoen voor Uno-Animo waar tevreden op terug wordt gekeken. Maar eerst nog even de blik vooruit: het NK op 17 juni! Lynn en Loes, heel veel succes!

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.