Sportgala 2022 – Uno Animo drie keer winnaar

Vrijdagavond 24 maart tijdens het Sportgala Geldrop-Mierlo zijn we als Uno Animo nogal in het zonnetje gezet. Zo heeft Corrie van Rijsbergen de prijs van GOUDEN VRIJWILLIGER in ontvangst mogen nemen, acro-team Ilse Sanders, Loes van Aaken & Sanne Eliasar ontvingen de prijs voor SPORTTEAM van het jaar en wij als vereniging werden verrast als winnaars van het SPORTINITIATIEF van het jaar. Daarnaast was Fenny Bergmans finalist voor SPORTCOACH van het jaar en hebben twee van onze acro-teams hun kunsten laten zien tijdens een van de optredens die avond. Al met al een zeer verrassende, maar zeker ook leuke en mooie avond.

Corrie werd genomineerd, omdat zij al meer dan 40 jaar vrijwilliger is en zeer veel voor de vereniging doet. Zo geeft ze niet alleen nog steeds meerdere lessen per week, maar verzorgt ze ook alles omtrent kleding voor de leden en vrijwilligers, organiseert ze activiteiten, helpt bij wedstrijden, enz. Eigenlijk te veel om op te noemen. Voor ons een echte gouden vrijwilliger dus! Verder hebben Ilse, Loes & Sanne afgelopen jaar onder leiding van Fenny het hoogst haalbare landelijke acro niveau gehaald, wat zeer bijzonder is voor onze relatief kleine gymvereniging met beperkte trainingsuren en -middelen. Met ons sportinitiatief “Oekraïne sport met Uno Animo” waarin al meer dan een jaar Oekraïense vluchtelingen gratis bij ons mogen komen sporten, werd onze vereniging geprezen voor het laagdrempelige karakter. Wij zijn van mening dat iedereen, jong & oud, en waar je ook vandaan komt, zou moeten kunnen sporten bij Uno Animo. De geldprijs die erbij hoort zal komend jaar, waarin we ons 100-jarig jubileum vieren, besteed gaan worden aan een van de vele extra feestelijke activiteiten.

Om af te sluiten willen we natuurlijk ook alle andere winnaars en finalisten feliciteren met hun uitzonderlijke prestaties en inzet binnen het verenigingsleven.

En daarnaast niet te vergeten, willen we iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! Dankzij jullie zijn uiteindelijk onze kanjers echt in het zonnetje gezet.

Met sportieve groet!

Uno Animo

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.