Individuele finale turnseizoen 2016

Op zondag 10 juli was het zover: de grote individuele finale van het turnseizoen 2016. De wedstrijden vonden plaats in Aarle-Rixtel bij Cialfo Gym. Zowel de aspiranten als de juniorenploeg behaalde het kampioenschap dit jaar! Alle meiden hebben het super goed gedaan. De teamuitreiking was tevens op de finaledag.

In de ochtend turnden de aspiranten. Loes, Sarah en Imke hadden zich geplaatst voor plaats 1, 2 en 3. Janneke, Kim en Eva turnden voor plaats 4, 5 en 6. De junioren streden in de middag om de prijzen. Puck, Merel en Kristie turnden voor plaats 1, 2 en 3. Sofie, Lieke en Roos turnen voor plaats 4, 5 en 6.

Naast de allround prijzen waren er dit jaar voor het eerst toestelfinales! De beste twee turnsters van elke vereniging en per toestel streden tegen elkaar. Bij de aspiranten turnden Imke en Sarah op sprong, Loes en Kim op brug, Loes en Imke op balk en Sarah en Loes op mat. Bij de junioren turnden Puck en Merel op sprong, Sofie en Merel op brug, Kristie en Puck op balk en Merel en Puck op vloer.

De finaledag was zeer geslaagd met veel prijzen! In de ochtend won Loes de 1ste plaats allround en Sarah pakte de 3de plaats. Bij de B poule (plaats 4, 5 en 6) behaalde Janneke de 2de plaats en Kim de 3de plaats! Naast de allround beker wist Loes ook de toestelfinale te winnen op Brug, Balk én Vloer! Ook de junioren waren succesvol: Puck behaalde de 3de plaats allround en pakte tijdens de toestelfinale het goud op Sprong en op Vloer. Sofie won de 1ste prijs allround in de B poule (plaats 4, 5 en 6).

Foto’s

[flickr_set id="72157669966916610"]

Categories:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.