Op 23 september was het weer zover! Een dag om al onze vrijwilligers te bedanken en in het “zonnetje” (kom ik nog op terug) te zetten door iedereen gezellig een middag/avondje mee uit te nemen.
We trapten de dag letterlijk af met een potje voetgolf. Hierbij speel je op een golfbaan met een soort van kuipen in het gras die als hole dienen en een voetbal om te gaan scoren met dezelfde regels als golf.
Wat hebben we gelachen! Wat een manier om een sport te combineren. Maar om terug te komen op het ‘in het zonnetje zetten’ waren we helaas genoodzaakt halverwege het spel even 20 minuten te staken ivm een fikse bui… Licht ironie dus.. Maar na deze kleine pauze konden we droog en uiteindelijk met het zonnetje erbij weer verder spelen. Alle scores opgeteld konden we nog even nagenieten en bijkletsen met een drankje op het terras. Vervolgens weer richting Mierlo waar ’s avonds een gezellig feestje losbarstte met hapjes en drankjes!

Nogmaals willen we via deze weg al onze fantastische vrijwilligers bedanken voor hun inzet het hele jaar door! Dankjewel!

Veel liefs,

Organisatie vrijwilligersdag Uno Animo 2023

Categories:

Tags:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.