Clubkampioenschappen wedstrijdgroep Uno-Animo

Op 5 juni was het dan eindelijk zover: de clubkampioenschappen van Uno-Animo vonden plaats in sporthal de Weijer. Voor een aantal betekende dat een bekend festijn: die hadden dit al een paar jaar meegemaakt en wisten wat er ging gebeuren, maar er waren er ook een aantal die voor het eerst van hun leven met wedstrijden meededen. Voor diegenen was het dus een extra spannende dag.

Dit jaar deden bijna 25 kinderen aan de clubkampioenschappen mee, een superaantal!
De wedstrijd kon uiteindelijk beginnen; de tribunes waren heel goed gevuld en de spanning was om te snijden….. Iedereen heeft uiteindelijk een prachtprestatie geleverd. De meiden lieten hele mooie oefeningen zien.

De wisselbeker voor de hoogste score van de wedstrijdgroep werd door Magnix uitgereikt aan Kristie Klein Wolterink.<br>
Bij de junioren was de eerste plaats voor Kristie, de tweede plaats voor Merel en de derde plaats voor Puck. Bij de aspiranten was de eerste plaats voor Janne, de tweede plaats voor Imke en de derde plaats voor Floor. De groep jong talentjes deden allemaal voor het eerste mee aan de clubkampioenschappen. Na hard werken kwamen hier de volgende uitslagen uit: de eerste plaats was voor Kim, de tweede voor Gwen en de derde plaats was voor Jet.

[flickr_set id="72157644700671080"]

Categories:

Er kan geen reactie meer gegeven worden.