Talentenmiddag

De wedstrijdgroep turnen organiseert op donderdag 15 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur een talentenmiddag😃. Iedereen die denkt talent te hebben en tussen de 6 en 12 jaar is kan zich hiervoor aanmelden!

Lijkt het je leuk om flikflakken en salto’s te leren? Sta je overal op je handen en wordt je vader of moeder daar helemaal kriegel van? Denk jij zoveel talent te bezitten dat je ons dat wil laten weten? Dan krijg je nu de kans dit aan ons te laten zien!!

Tijdens de talentenmiddag gaat Uno-Animo op zoek naar de fysieke kwaliteiten die nodig zijn bij het turnen. Denk hierbij aan evenwicht, lenigheid, motoriek, houding en kracht. Daarnaast wordt er ook gelet op motivatie, plezier en doorzettingsvermogen. Na een warming-up worden er op een aantal turntoestellen verschillende oefeningen gedaan. Ouders mogen tijdens de talentenmiddag kijken.

Aanmelden:

Wil jij graag mee doen met de talentenmiddag? Meld je dan nu aan! Mail naar wedstrijdgroep@uno-animo.nl met daarin jouw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 14 juni.