Sinterklaas- en kerstviering turngroepen donderdagavond

Op donderdagavond 29 november van 16.00 tot 20.00 hebben alle turnmeisjes pietendansjes gedaan en ook heuse acrobatenoefeningen gedaan in tweetallen als echte pieten. Verder hebben de turnsters ook nog pakketjes bezorgd en hier pepernootjes mee verdiend.

Op donderdagavond 13 december van 18.00 tot 20.00 hebben de oudste turnmeisjes een cadeautjesspel of surprise gedaan. Dit was erg gezellig. De laatste pepernoten van het jaar werden hier nog opgegeten en vooral bij het cadeautjesspel was het nog erg spannend tot het einde wie wat zou krijgen, maar gelukkig waren er vele leuke cadeautjes gekocht door alle meiden.Bij laatste groep hadden alle meiden wat voor elkaar geknutseld, een gedichtje geschreven en ook iets leuks gekocht voor elkaar. Er zijn mooie dingen gemaakten het was erg gezellig! De meeste meiden kwamen ook in hun mooiste onesie voor deze gezellig, leuke les!

Namens de leiding van de donderdagavondrecreatie turnlessen wensen wij iedereen alvast een hele fijne kerstvakantie toe! Hopelijk zien we de meeste meiden volgende week nog voor een leuke afsluitende les van dit jaar.