Marjo van der Coer

Juf Marjo: 40 jaar turndocente

Het is feest bij gymnastiek vereniging Uno-Animo in Mierlo, juffrouw Marjo geeft al meer dan 40 jaar turnlessen aan kinderen. Op maandag 7 november werd ze verrast tijdens de turnles in sporthal De Weijer en heeft ze het K.N.G.U. speldje ontvangen voor haar jarenlange inzet in de turnbranche. Het spreekt voor zich dat Marjo al haar hele leven veel geeft om de turnsport. Op 4 jarige leeftijd is ze zelf begonnen met turnen bij Avanti in Helmond. Dit heeft ze tot haar elfde fanatiek gedaan. Op 15 jarige leeftijd is ze in Lieshout gestart met het begeleiden van kinderen. Uit het lesgeven haalde ze veel voldoening en in 1983 is ze gestart met de opleiding tot zelfstandig docente bij De Ringen in Beek en Donk. In 1985 heeft ze deze opleiding succesvol afgerond. Vanaf 1997 versterkte Marjo het team van Uno-Animo in Mierlo. Ze zet zich al bijna 20 jaar in voor onze vereniging, voornamelijk voor de wedstrijdgroep.

Binnen Uno-Animo is ze een juf die hard werkt en streng kan zijn als dit nodig is, wat geen overbodige luxe is om de wedstrijd groep naar een hoger niveau te tillen. Met deze wedstrijd groep heeft ze dan ook al vele prijzen binnen gehaald.

Juf Marjo is natuurlijk niet de enige leiding bij Uno-Animo. Als sport vereniging leunen we op al het harde werk van talloze vrijwilligers. Die allen met hart voor de vereniging van alles voor elkaar krijgen. Hierbij is Juf Marjo zeker geen uitzondering.

Marjo, van harte proficiat met deze mijlpaal en we hopen dat je nog lang bij onze vereniging betrokken blijft.