Vrijwilligers dag 2020

19 september was het weer zover: De vrijwilligers dag van Uno-Animo. Een dag om al onze vrijwilligers, leiding, hulpleiding en verdere helpers door het jaar heen even in het zonnetje te zetten. Dit jaar was de organisatie in handen van Anton Font Freide en Rachel Zeelen.

Om 1430 uur was het verzamelen bij de sporthal. Na even stil te hebben gestaan bij het afscheid van Brenda de Boon volgde de instructies voor het middagprogramma. Er was een actionbound opgezet, het volgen van een GPS route met onderweg verschillende opdrachten zoals vragen beantwoorden, filmpjes en fotos maken van opdrachten en leuke uitdagingen die in teamverband uitgevoerd moesten worden. Enkele opdrachten die uitgevoerd moesten worden waren bijvoorbeeld: Letters U en A tellen bij het monument van het Kasteel van Mierlo, fotos maken van een fort gebouwd met pallets, verschillende vragen over Uno-Animo zelf, afstand tussen 2 goals bepalen middels een stok van 1,5e meter die meegenomen moest worden, filmpjes maken van oa K3 karaoke en een reclame filmpje voor Reintje waarbij er ook nog een ijsje opgehaald kon worden. Buiten het ijsje had iedereen ook een tas met drinken en lekkers meegekregen om niet te verhongeren of te verdorsten tijdens de tocht. Aan het einde van de dag was er een Bbq georganiseerd voor iedereen bij de Weijer, onder het genot van een hapje en een drankje, op een Corona proof terras, kon nog nagenoten worden van de, toch stiekeme flinke tocht die afgelegd was. Maar ja, we zijn niet voor niets een sportvereniging…. Na de uitslag en de winnaars bekend te hebben gemaakt hebben we nog officieel afscheid genomen van Martijn van Eerdt en Arno van Hoof binnen het bestuur. Gelukkig blijven ze nog wel actief binnen de vereniging. Al me al was het een leuke en gezellige dag die we niet snel vergeten.

Onze speciale dank gaat daarnaast uit naar Nick van Waaijenburg van frietzaak Reintje voor de heerlijke ijsjes, Theo Slaats (beheerder van het Hertenkamp), Henk van Stiphout, Rachel Zeelen/Anton van Moorsel en Mieke/Arjan Font Freide voor het gebruik van hun oprit. En natuurlijk Sportcafe de Weijer voor stroom en de geweldige Barbeque! Nogmaals dank aan de organisatie en iedereen die er voor zorgt dat we al zo vele jaren een hechte en mooie vereniging zijn!