gelukkig nieuwjaar

Kerst 2018

Beste leden,

2018 ligt alweer bijna achter ons. We hebben een leuk en sportief jaar beleefd en natuurlijk is er het een en ander veranderd binnen de vereniging.

In het begin van het jaar trad Antoinette Vaalen af als bestuurslid en Rachel Zeelen is als nieuw bestuurslid toegetreden. Ook is Marjo van der Coer gestopt als hoofdleiding, we danken haar na vele jaren tomeloze inzet. Haar lessen zijn overgenomen door Marieke van Deelen. Verder is Petra Toll gestopt als leiding bij de ouder-kind gym en Petra Font Freide heeft deze lessen overgenomen. Ook Yvonne Saasen is gestopt met les geven, deze lessen worden nu gegeven door Kelly van Dijk. Namens het bestuur willen we alle leiding en vrijwilligers die actief zijn geweest dit jaar bedanken.

In maart dit jaar hebben we de ledendag gehad, waarbij iedereen in het donker kon lasergamen in de sporthal. Iedereen heeft van deze spannende en sportieve dag genoten. In september zijn we op kamp geweest in Bakel. Ondanks dat het ’s nachts wat koud was zat het weer toch mee en hebben we leuke activiteiten gehad. Een van de hoogtepunten was natuurlijk de dropping.

Na de zomer is natuurlijk de nieuwe les ‘De Sportcarrousel’ van start gegaan. Door regelmatig wisselende leiding, wordt er iedere week een andere sport beoefend. Naast regulier lidmaatschap is het ook mogelijk om voor deze lessen een strippenkaart aan te schaffen. Kom gerust langs op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in sporthal de Weijer.

Komend jaar viert de vereniging haar 95-jarig bestaan. De jubileumcommissie is al flink wat feestelijke activiteiten aan het plannen en hiervan wordt u binnenkort op de hoogte gesteld.

Graag wensen we u namens het bestuur een prettige kerst en een fijne jaarwisseling toe. Tot in 2019!

Arno van Hoof
Voorzitter Uno-Animo