herstart alle lessen Uno-Animo – update per 05-06-2021

Beste ouders/verzorgers en leden,

Op 5 juni was het dan zover, een aantal extra versoepelingen voor de binnensport werden ingevoerd. Hiermee werd de 3e stap van het openingsplan gezet, wat voor ons betekende dat al onze lessen weer konden starten. Zelfs de zaalvoetbal mag nu met de nieuwe regels weer binnen van start!

De belangrijkste nieuwe voorwaarden voor onze lessen zijn:

Voor kinderen tot en met 17 jaar:

  • Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • Wedstrijden zijn toegestaan, onderling en wedstrijden tegen andere clubs.  Bij wedstrijden en trainingen mag geen publiek aanwezig zijn.

Voor volwassenen vanaf 18 jaar:

  • Binnen en buiten is sporten met maximaal 50 personen in groepsverband toegestaan. Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Dit is exclusief personeel.
  • Onderlinge wedstrijden alleen tussen sporters van dezelfde club toegestaan.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.

Dankzij de verruiming starten al onze lessen weer op dezelfde dag en dezelfde tijd zoals voor de start van corona. De lesdagen/tijden kunt u vinden op (Lesrooster).

Bij het sporten blijft het natuurlijk belangrijk dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt (corona is nog niet weg). Voorlopig blijft er dus nog een corona-protocol op onze website staan, afgeleid van de protocollen van het NOC*NSF, KNGU en het RIVM. Het volledige Uno-Animo protocol is hier te vinden. Wij raden u aan dit protocol aandachtig door te nemen voordat u aan de lessen begint.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij de leiding of u kunt contact opnemen met het bestuur (secretariaat@uno-animo.nl).

Wij wensen jullie weer veel sportplezier!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Uno-Animo