Woensdag Jongens borrel groep (3de helft)

Sinterklaas is al weg maar het borrel groepje van de jongensgroep heeft afgelopen zaterdag nog een leuke sinterklaasavond gehad. Iedereen moest twee cadeautjes kopen: de ene moest voor iedereen een leuk cadeautje zijn en het andere cadeautje was iets waar niemand wat aan heeft (Lees: “Rommel”). Door middel van een ruilspel werden alle cadeautjes verdeeld en uitgepakt.

In de laatste ronde waren alle cadeautjes uitgepakt en had iedereen wel besloten welk cadeautje hij of zij mee naar huis wilde nemen. Maar ook de laatste ronde was het spannend, want op het laatste moment moest iedereen alle cadeaus naar links doorgeven.

De een is met leuke cadeautjes naar huis gegaan zoals: spellen, ovenschaal, speelgoed, bierpakket, etc. De ander ging naar huis met rotzooi waar je niks aan hebt, zoals een baksteen, een stuk brandhout of een emmer verse kippenmest.

Helaas kreeg ik mijn eigen rommelcadeau terug. Ik kreeg een Gymsport tijdschrift met een versje van Sinterklaas. In dit versje stond de opdracht om een stukje te schrijven voor in de nieuwsbrief van Uno-Animo….. Bij deze.

Al met al een geslaagde en gezellige avond.

Groetjes namens de jongens,

Anton