Pieten bij 50+ fitgroep

Sinterklaas activiteiten bij Uno-Animo

Donderdag recreatiegroepen

Donderdagavond hebben de recreatiegroepen bij juffrouw Petra, Brigitte en Kelly ruilspel of surprise gedaan. Het was een gezellige avond met leuke cadeautjes! Er werden liedjes gezongen en gedichten gelezen. Natuurlijk werd er ook nog wat gesnoept.

Woensdag 50+ fitgroep

Sint
Op woensdag 1 december hebben we Sint gym gedaan. Corrie had een ‘Doe en Denk morgen’ bedacht. Dit allemaal op het Sint surprise gebeuren. Veel tijd heeft ze hieraan besteed, maar het was de moeite waard. Veel gelachen, veel plezier.

Na ons vermoeid uurtje hebben we koffie met lekkers bij een van onze leden thuis een ouderwetse surprise gedaan. Ieder ging naar huis met een verrassing.

Al bij al en zeer geslaagde woensdagmorgen.

Van de 50+ fitgroep

Woensdag Jongens borrel groep (3de helft)

Sinterklaas is al weg maar het borrel groepje van de Uno-Animo heeft afgelopen zaterdag nog een leuke surprise avond gehad. Iedereen moest 2 cadeautjes kopen, 1 leuk cadeautje en een cadeautje waar niemand wat aan heeft. Door middel van een spelletje werden alle cadeautjes verdeeld en open gemaakt.

In de laatste ronde waren alle cadeautjes uitgepakt en had iedereen wel besloten welk cadeautje hij mee naar huis wilde nemen. Maar ook de laatste ronde was het spannend, want toen werden er nog tot de laatste minuut cadeaus gewisseld. Sommige zijn met leuke cadeautjes naar huis gegaan zoals: rc helikopter, mini voetbaltafel en diverse spelletjes. Andere zijn naar huis gegaan met rotzooi waar ze niks aan hadden zoals een 1 losse auto velg, een blik honden voer of een gebruikte friet pan.

Mijn cadeau was het schrijven van dit stukje.

Al met al een geslaagde en gezellige avond.

Groetjes namens de borrelboys van Uno-Animo

Tim