Buitenlessen Uno-Animo in volle gang

Beste ouders/verzorgers en leden,

Een aantal weken geleden zijn we gestart met het geven van buitenlessen. We zijn begonnen met de recreatie turngroepen, acro-groepen, wedstrijd turnen, jongensgroepen en de sportcarrousel. Inmiddels heeft ook de masters groep vorige week een succesvolle eerste buiten proefles gedraaid. Ondanks een paar afgelaste wedstrijden vanwege het slechte weer, zien we gelukkig wekelijks weer veel blije gezichten van kinderen en leden die weer kunnen komen sporten. De buitenlessen zijn dus in volle gang.

Voor een leuk artikel over onze buitenlessen zie ook studio040: https://studio040.nl/nieuws/artikel/turnclub-wijkt-vanwege-corona-uit-naar-voetbalveld

Om het nog leuker te maken heeft het bestuur van Uno-Animo besloten alle extra buitenlessen gratis aan te bieden. Wij zijn van mening dat in deze bijzondere tijd het belangrijk is dat zoveel mogelijk van onze leden de kans krijgen om weer te kunnen sporten. Zo blijven we gezond en dat is het belangrijkst. Pas zodra de RIVM regels het toelaten en de sporthal weer open gaat, gaan we beoordelen of we voor alle groepen terug kunnen naar het oude lesrooster. De periode waarin de buitenlessen gegeven zijn zal voor de huidige leden als korting worden verrekend op komende contributie.

Op dit moment streven wij ernaar onze buitenlessen tot aan de zomervakantie te kunnen geven. De lessen zijn onder voorbehoud van goed weer, beschikbaarheid van de leiding en afhankelijk van de adviezen van het RIVM. Houdt u daarom goed contact met de leiding voor het wel/niet doorgaan van de lessen. Het tijdelijke lesrooster is te vinden op onze website (https://www.uno-animo.nl/lidmaatschap/regels/protocol-buitensporten-bij-uno-animo/).

Met sportieve groet,

Bestuur Uno-Animo