Vrijwilligersavond 2017 Uno-Animo

Op 8 juli heeft Uno-Animo al haar vrijwilligers bedankt door een avond te organiseren. Alle vrijwilligers met aanhang die wekelijks klaar staan voor de leden moesten zich verzamelen, met keukenschort en theedoek, bij het kapelletje. Daar begon de avond met een lekkere kop soep en werd er meteen een groepsfoto gemaakt.

Tijdens de uitleg werd duidelijk dat ieder groepje drie enveloppen kreeg met daarin verschillende opdrachten. De rebus moest opgelost worden bij het kapelletje en daarmee werd de volgende locatie duidelijk. Met je groepje op de fiets naar de verschillende locaties om daar twee gerechten klaar te maken. Het was super dat we gebruik mochten maken van de keuken in het Patronaat, MTV, Saasen groep en bij twee (oud)bestuursleden.

Er moest hard doorgewerkt worden om alle gerechten klaar te maken en op tijd weer bij de volgende locatie te krijgen. Deze locatie werd door middel van een puzzel bekend gemaakt. Daar werd het buffet geopend en kon het feest beginnen.
Het was een geslaagde avond. Het fruit en groente van groentehandel van der Leest en de kip en eieren van Poelier Slegers smaakte heerlijk, nadat de 16 hapjes waren klaar gemaakt.

Hopelijk kunnen we komend jaar ook weer rekenen op ieders inzet. Mocht je vrijwilliger willen worden van deze gezellige gymnastiekvereniging Uno-Animo, kijk dan op onze website www.uno-animo.nl (we zoeken nog iemand die in de sponsorcommissie wil).

[flickr_set id=”72157683248833884″]