Vrijwilligers –avond Uno-Animo 2018

Zaterdag 1 september was het weer zover.. Tijd om alle vrijwilligers van Uno-Animo weer  in het zonnetje te zetten voor al hun harde werk!

Het thema van dit jaar was Proud 2B Fout

Om 19.03 uur werdt iedereen verwacht bij de sporthal. Nadat we allemaal verzameld hadden werd iedereen in groepjes opgesplitst om via een rebus naar een adres in Mierlo geleid te worden. Eenmaal daar aangekomen kreeg ieder groepje een opdracht, oude spulletjes en een puzzel mee. De bedoeling was om de spullen bij mensen thuis te ruilen voor snacks die ze via een hint door hadden gekregen: Van “smelt in de mond en niet in de hand” tot “jong, oud of verlegen”.  Als eenmaal de snacks verzameld waren moest er nog een woordzoeker opgelost worden met de locatie waar het uiteindelijke avond entertainment plaats zou vinden.

En dit werdt verzorgd door niemand minder dan Annie en Marie de stagaire! Een kostelijk vermaak met foute liedjes, foute opmerkingen en tussendoor een foute Bingo met foute prijzen en foute opdrachten. Ook hadden de dames hun huiswerk goed verricht, want over iedereen waren zij op de hoogte van de namen en persoonlijk kleine grappige weetjes en verhalen die op een slinkse en professionele wijze door de zaal werden gegooid en ieders lachspier wist te raken.

Van vogeltjesdans tot polonaise, iedereen deed vol overgave mee .

Aan het einde van de avond werd nog even stil gestaan bij de vrijwilligers die ermee stoppen dit jaar. Petra, Antoinette en Marjo werden nog even in het zonnetje gezet voor hun harde werk van de afgelopen jaren.

Al met al een zeer geslaagde avond waarbij iedereen zich enorm vermaakt heeft.

Mede met dank aan Corrie, Dianne en Rachel voor de organisatie dit jaar.