Vernieuwing op de website

Binnen Uno-Animo werken we met verschillende commissies. Afgelopen periode is er een samenwerking geweest tussen de commissie IK-Sport en de Commissie PR en Communicatie. (meer informatie over onze commissies kunt u hier vinden)

De commissie IK-Sport kwam met een onderzoeksresultaat dat informatie op onze website vooral voor niet leden lastig te vinden was. Na een brainstorm sessie hadden we besloten om aan de hand van een chatbot deze groep beter te gaan ondersteunen.

Afgelopen maand is er dan ook een knop rechtsonder aan de website geplaatst waarmee de chatbot gestart kan worden. Aan de hand van een vragen boom proberen we de niet-leden in de juiste richting te sturen.

Zoals bij de meeste chatbots zal vooral in het begin het zoeken zijn naar hoe iemand een vraag stelt op de website en welke informatie willen we daarop delen. De komende maanden zullen dan ook in het teken staan om te kijken of we andere vragenbomen moeten toevoegen om nog beter informatie te verstrekken.

Bent u opzoek naar informatie op onze website en kunt u deze niet vinden probeer gerust de chatbot functionaliteit. Doordat deze functionaliteit gebruikt wordt kunnen we hiervan leren en de vraag die u nu heeft hopelijk sneller beantwoorden in de toekomst.