Update #4 Beleid Uno-Animo omtrent Coronavirus

Beste ouders/verzorgers en leden,

Via dit bericht ontvangt u een korte update op ons beleid omtrent het coronavirus (COVID-19).

Maatregelen blijven van kracht t/m 19 mei

De huidige richtlijnen van het RIVM en de KNGU zijn, n.a.v. de persconferentie van het kabinet op 21 april, verlengd t/m 19 mei. Er is echter wel een verruiming van de regels aangekondigd: vanaf 29 april mag de jeugd t/m 18 jaar weer samen trainen in de buitenlucht. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar geldt dat zij tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden. Voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat niet.

Wat betekent dit voor Uno-Animo:

  1. Alle lessen, trainingen, wedstrijden en fysieke vergaderingen voor iedereen vanaf 18 jaar blijven afgelast t/m 19 mei.
  2. Uno-Animo geeft standaard geen lessen en activiteiten in de schoolvakanties. T/m 10 mei zijn er dus voor iedereen geen lessen en/of trainingen.

Extra activiteiten in week van 11mei

Het goede nieuws is dat de adviezen van het RIVM ruimte biedt aan sportlessen voor onze jeugd. Het bestuur en de leiding zijn op dit moment aan het kijken welke mogelijkheden we hebben om hier invulling aan te geven. Ons doel is om in de week van 11 mei een aantal buiten sportlessen te verzorgen voor onze jeugd. Zodra er meer bekend is over de extra lessen, zult u hiervan op de hoogte worden gebracht.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Uno-Animo