Leden bij de nieuwe plankoline

Uno-Animo Springt nieuw het nieuwjaar in.

Afgelopen periode zijn vanuit Uno-Animo verschillende acties gestart om geld in te zamelen voor de aanschaf van een nieuw turntoestel (de plankoline). Zo hebben we de Raboclubkascampagne gehad (opbrengst ruim €590,-). En hebben onze leden actief stroopwafels verkocht aan vrienden en familie, waarvan een deel van de opbrengst naar Uno-Animo ging. De leden Lisa en Daan Font Freide, Lucas Maas en Martijn van Eerdt hadden de meeste stroopwafels verkocht. Ze zijn dan ook allemaal beloond met een mooie sporttas van Uno-Animo.

Mede door deze acties is het doel; de aanschaf van een plankoline, behaald. Dit is een soort trampolineplank die gebruikt kan worden voor het aanleren van verschillende springtechnieken met minimale belasting van de gewrichten. Hierdoor wordt de kans op blessures verlaagd.

Uno-Animo bedankt alle leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren en de deelnemers van de Raboclubkascampagne voor de geweldige steun en inzet voor het inzamelen van geld voor de aanschaf van plankoline. Dankzij uw bijdrage en enthousiasme kunnen de jonge leden actief springen op de nieuwe plankoline, wat een voor de turnwedstrijden een verplicht toestel is geworden. Zo beginnen we het nieuwe jaar met een voorsprong.

Graag wensen we u, namens Uno-Animo, een gezond, voorspoedig en sportief 2017 toe!
Iedereen is ook in 2017 welkom in de sporthal de Weijer om een gratis proefles bij ons te volgen. Wij bieden begeleid sporten aan voor iedere leeftijd. Voor meer informatie en de lestijden kunt u kijken op onze website; www.uno-animo.nl. Tot gauw!

Leden bij de nieuwe plankoline

Leden bij de nieuwe plankoline