Rabo clubsupport

Lieve Leden, vrienden en familie van Uno-Animo, 

Ook dit jaar doen wij natuurlijk weer mee aan de Rabo clubsupport actie. Dit is een actie van de Rabobank om verenigingen een leuk extraatje of in geval na afgelopen 1,5 jaar een extra steuntje in de rug te bezorgen. 

Het enige wat je hoeft te doen is op onze vereniging te stemmen via de Rabobank app. Hierdoor kunnen we ook een nog mooier spaarpotje maken voor ons 100 jarig bestaan in 2024! 

Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober. 

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog onze Plus sponsor actie lopen waarbij je punten kan sparen die de Plus omzet in een geldbedrag per vereniging. Bij elke €10,- aan boodschappen krijg je een punt die je kan inleveren in onze actie melkbus of ga via de site Plus.nl/sponsorpunten naar onze vereniging om je punten toe te kennen.  

En om zeker te zijn van een extra mooi bedrag kunnen ook onze sportieve leden aan de deur staan met de vraag of je mee wil doen aan de Grote Club Actie. Buiten dat je daar onze vereniging mee helpt kun je zelf ook nog eens in de prijzen vallen. 

Natuurlijk mag je bij al deze acties ook je familie, vrienden en kennissen inschakelen! 

Alvast een enorm dankjewel voor al jullie steun! 

Met vriendelijke groet, 
Bestuur Uno-Animo