Problemen inning contributie opgelost 

Afgelopen periodes ging bij steeds meer leden het innen van de contributie via automatische incasso mis. We kwamen er maar niet achter wat de reden nou precies was voor de toename van mislukte betalingen. Wel viel ons op dat het vooral bij de leden die veel uren per week trainen de incasso’s mislukte. Dit is erg vervelend voor onze leden omdat de contributie vervolgens handmatig moet worden overgemaakt.
Daarnaast was het ook een frustratie voor het bestuur (met name de penningmeester) omdat het onze vrijwilligers erg veel energie en tijd kost om de contributie alsnog te mogen ontvangen.

Echter hebben we nu het probleem gevonden en er wordt, onder andere door de bank, aan gewerkt om het te verhelpen. Helaas kunnen we pas in juli, bij de volgende contributie-inning, profiteren van de oplossing. Dit betekend dat de mislukte betalingen van afgelopen januari alsnog handmatig moeten worden overgemaakt. Onze excuses hiervoor. Bij deze dus de oproep aan de leden die een factuur van ons via de mail en/of post hebben ontvangen, om de contributie zsm handmatig te voldoen. Alvast bedankt!

Bij vragen of opmerkingen over het aantal gefactureerde uren graag mailen met ledenadministratie@Uno-Animo.nl

Voor overige vragen over de contributie of financiën kunt u terecht bij penningmeester@Uno-Animo.nl