prettige kerstdag en een gelukkig nieuwjaar 2017

Prettige kerst en een sportief 2017

Beste Leden,

2016 ligt alweer bijna achter ons. Het was wederom een gezellig en druk verenigingsjaar, waarin we weer vele activiteiten hebben gehad. Zo organiseerden we dit jaar de Zuid-Nederlandse kampioenschappen acro-gym, onze eigen clubkampioenschappen en natuurlijk het kamp in Someren-Heide. Ook de successen van zowel de acro- als de turnwedstrijdgroepen in de regionale wedstrijden mogen we niet vergeten.

Daarnaast vertrokken en kwamen er ook een aantal mensen in onze vereniging. Na 15 jaar trouwe dienst stopt Maurice Hanneman als bestuurslid en financieel expert, bedankt voor deze waardevolle jaren.

Ook mogen we weer nieuwe mensen binnen de vereniging verwelkomen; Sanne Eliasar is de nieuwe hoofdleiding voor de recreatie turn- en gymgroepen op de woensdagmiddag. Bij de ouder-kind gym is Petra Tol de nieuwe leiding. Juf Marjo is door ons in het zonnetje gezet omdat zij al 40 jaar les geeft.

Ook voor 2017 verwachten we weer heel wat leuke activiteiten en nieuwe gezichten binnen onze vereniging. Zo hopen we spoedig nieuwe bestuursleden te verwelkomen. Graag wensen we u namens het bestuur een prettige kerst en een fijne jaarwisseling toe. Tot in 2017!

Arno van Hoof
Voorzitter, Uno-Animo